Hei venner!

Coverks jobber fram mot målet om å skape et lokalt læremiljø for unge mennesker. Coverks’ visjon er hjertet i denne ideen, nemlig å dele kunnskap mens man jobber sammen, til felles glede og fordel. Coverks Academy ønsker å bruke disse prinsippene for å nå unge mennesker og gi dem en mulighet vi skulle ønske vi hadde da vi gikk på skolen, nemlig en anledning til å  prøve ut og lære om ny teknologi utenfor skolens pensum.

Ny teknologi innbefatter mange forskjellige typer teknologi, blanding av kreative og teknologiske evner, inkludert new media, software-utvikling, programmering, 3D design og printing. Når unge får smake på noe av dette og interessen er tent for disse fagene, vil vi hjelpe dem videre ved å vise dem hvordan de kan bruke det enorme lærepotensialet i ressurser på nettet.

Planen er først å invitere lokale venner for å snakke om spesifikke behov for de forskjellige aldersgrupper og utarbeide pensum deretter. Dette møtet holder vi på Coverks i Kvinesdal, 25. november 2016.

Som et forslag har vi satt opp noen ideer for de første tre kveldene av kurset, som sannsynligvis vil kjøre en kveld i måneden, i 4 – 6 måneder. Kikk på https://coverks.no/academy/ Disse ideene er ikke skrevet i stein. Til nå har vi et lite team av frivillige og et flott lokale og noe utstyr. Dette er likevel et initiativ som trenger innsats fra felleskapet og støtte fra likesinnede og villige hjelpere. Hvis du tror du har noe å tilby eller er interessert i initiativet for dine egne barn, send oss gjerne en e-post eller beskjed på vår FB-side https://facebook.com/coverks/