Coverks jobber fram mot målet om å skape et lokalt læremiljø for unge mennesker. Coverks’ visjon er hjertet i denne ideen, nemlig å dele kunnskap mens man jobber sammen, til felles glede og fordel. Coverks Academy ønsker å bruke disse prinsippene for å nå unge mennesker og gi dem en mulighet vi skulle ønske vi hadde da vi gikk på skolen, nemlig en anledning til å prøve ut og lære om ny teknologi utenfor skolens pensum.

 

Ny teknologi innbefatter mange forskjellige typer teknologi, blanding av kreative og teknologiske evner, inkludert new media, software-utvikling, programmering, 3D design og printing. Når unge får smake på noe av dette og interessen er tent for disse fagene, vil vi hjelpe dem videre ved å vise dem hvordan de kan bruke det enorme lærepotensialet i ressurser på nettet.

Lær Kidsa Koding kommer til Kvinesdal!

En gjeng mennesker på Coverks steller nå i stand «Lær Kidsa Koding» på Coverks i Kvinesdal, som en del av Coverks Academy. Bak kurset står Kjell André Hjelleset, Scott Basgaard, Gareth Welton og Jan Benny Thomas – alle med stor erfaring med programmering.

Kurset vil vare i 5 kvelder, foregå annenhver uke – og starter 30. august. Kurset er gratis!

Påmeldingsfrist er 29. august.

Kursdatoer:

  • Torsdag 30. august kl. 18-19:30
  • Torsdag 13. september  kl. 18-19:30
  • Torsdag 27. september  kl. 18-19:30
  • Torsdag 11. oktober kl. 18-19:30
  • Torsdag 25. oktober kl. 18-19:30

Kursene legges opp med at en forelder blir med barnet sitt. Vi tenker barn i alderen fra ca. 8 år (bør kunne lese). Vi tenker i første kursrunde kun en liten gruppe på ca. 10 barn + foreldre.

Opplegget som kjøres er iht «Lær Kidsa Koding», mer info på kidsakoder.no

Egen datamaskin er ikke obligatorisk, men vi anbefaler at man tar med egen datamaskin.

 

 

Kurset for høsten 2018 er fullbooket. Legg igjen epostadressen din her så blir du oppdatert når vi legger ut neste kurs.