DISSE TREFFER DU PÅ COVERKS

Dekode er Norges største miljø av WordPress-spesialister.

I Dekode er vi kreative teknologer. Vi bringer designere og utviklere tettere sammen for å skape de beste digitale brukeropplevelsene. Våre designere forstår det teknologiske potensialet i WordPress og våre utviklere tar kreativt ansvar for å tenke ut brukervennlige løsninger. Det skaper kostnadseffektive utviklingsprosesser og bedre resultater.

Mer informasjon på dekode.no

Verdiskaping  –  begeistring  –  innovasjon

Vi jobber med forretnings- & konseptutvikling gjennom verdiskaping, begeistring & innovasjon. Noen synes det er skremmende. Vi synes det er givende. Det skal være det.

Vi bistår selskaper på eier, styre eller administrasjons nivå med å finne seg selv, hva man kan bli bedre på og forhåpentligvis plante noen nye idéer

Mer informasjon på aagedahl.no

Grafisk design og illustrasjon

Uglylogo er et enmanns visuelt prisvinnende kommunikasjonsstudio, grunnlagt av Frode Skaren i 2008.

Med unik og spesiell kjærlighet for faget sitt og alt som er gøy.

Mer informasjon på uglylogo.no

Arkitekt Frode Jerdal

Arkitekten med det unike navnet Frode er et velkjent møblement på Coverks – spesielt nattestid.

En multikunster og et multitalent av dimmensjoner.

Filmproduksjon

Philm® Filmproduksjon drives av Per Gunnar Økland. Leverer kvalitetsfilm alene, men gjør også freelance-oppdrag i regi av andre.

Mer informasjon på philm.no

Bouvet

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Bouvet er notert på Oslo Børs. Bouvet består av til sammen over 1100 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger og antropologer som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer.

Kjell André Hjelleset er konsulent i Bouvet, og bruker Coverks som base for kunder fra Kristiansand og Stavanger..

Mer informasjon på bouvet.no

Byggebransje

Tøffelgata ønsker å være størst av de små i distriktet – og best i klassen. Tøffelgata jobber kontinuerlig med å være den foretrukne leverandøren til fornøyde kunder i kravstore prosjekter, med mye innovasjon i hverdagen.

Tøffelgata bruker Coverks til en del møtevirksomhet.

Mer informasjon på toffelgata.no

Rune Mortensen

Leverer grafisk design til kulturrelatert virksomhet som musikk, litteratur, film og kunst. På kundelisten finner man blant andre Universal Music, Warner Music, Smalltown Supersound, by:Larm, ENO, Gyldendal, Aschehoug, CappelenDamm, Forlaget Fanfare, Norsk Filminstitutt og KODE. Eksempler: Bøker, bokomslag, magasiner, tidsskrift, plateomslag, plakater, kataloger, brosjyrer m.m.

Mer info på runemortensen.no og shop.runemortensen.no

Cimple Technology

Cimple Technology bygger kundetilpassede mobile løsninger innenfor opplæring, opplysning, informasjonsdeling, jobbstøtte og kommunikasjon. Du får en egen app med din logo tilgjengelig i App Store, Android Markets og Google Play.

Les mer på cimple.no

Welton Business Service

Mer info kommer

Sunniva Thakre

Mer info kommer.